Als je kleine kinderen hebt of omgaat met kleine kinderen dan heb je de naam PAW Patrol vast al wel eens horen vallen. Misschien heb je het begin deuntje van de serie al zo vaak gehoord dat je het eigenlijk niet meer kunt aanhoren! PAW Patrol is een razend populaire televisieserie onder kinderen. De vraag is echter; waarom is deze serie zo populair onder de kleintjes? En waarom zien we in speelgoedwinkels steeds vaker PAW Patrol speelgoed liggen? Daar willen we je in deze blog meer over vertellen, dus lees vooral verder als jij hier meer over wilt weten!

De serie PAW Patrol

Voordat we meer vertellen over PAW Patrol speelgoed is het natuurlijk handig om te weten wat PAW Patrol precies is. PAW Patrol is een kinderserie die tegenwoordig razend populair is onder de kleintjes. In de serie gaan zes puppy’s samen op avontuur om problemen op te lossen. Elke aflevering gaan de honden op zoek naar een nieuw avontuur. Iedere puppy heeft een compleet eigen uiterlijk en een eigen speciale vaardigheid. Zo is het voor kinderen dus gemakkelijk om een favoriete hond te kiezen. De herkenning die de kleintjes krijgen van de puppy’s zorgt ervoor dat ze graag nog een aflevering kijken. Hier is dus de populariteit van de serie PAW Patrol ook voor een groot deel door te danken. De serie heeft daarnaast een herkenbaar intro liedje, wat gemakkelijk te onthouden is voor de kinderen. Ook dit draagt bij aan het succes van de serie!

PAW Patrol speelgoed

De serie is dus erg succesvol, maar het speelgoed van PAW Patrol is minstens net zo populair! Veel mensen die het speelgoed kopen weten namelijk niet eens dat het afkomstig is van een serie. Het speelgoed is namelijk ontzettend leuk voor kinderen om mee te spelen, zelfs als ze niet bekend zijn met de serie. Met PAW Patrol speelgoed kunnen de kleintjes eigen avonturen verzinnen en zelf problemen oplossen. Het is dus perfect speelgoed om de kinderen mee aan het denken te zetten. Je kunt het speelgoed zowel online als in speelgoedwinkels vinden. Wij raden zeker aan om de kinderen hier eens mee te verrassen, want het tovert gegarandeerd een lach op hun gezicht!

Speelgoed beter dan tablets

Het is belangrijk dat we kinderen hun verbeelding laten gebruiken. Dit is namelijk goed voor de ontwikkeling van de kleintjes. Tegenwoordig worden kinderen echter vaak achter tablets gezet, waardoor ze minder aan het denken worden gezet. Door ze te laten spelen met PAW Patrol speelgoed kunnen ze eigen scenario’s bedenken en probleemoplossend aan de gang gaan met zelf verzonnen situaties. Het is dus belangrijk dat we de kinderen stimuleren om met fysiek speelgoed te blijven spelen. PAW Patrol speelgoed is dus zowel leuk voor de kinderen om mee te spelen en ook nog eens goed voor de ontwikkeling. Wij raden het daarom om deze redenen zeker aan om eens een uitstapje te maken naar de speelgoedwinkel om wat speelgoed te kopen voor de kleintjes!